Sakit tulang blkg

Moms, ada yg sakit2 tulang blkg ka? Not sure la urat ka atau muscle.. tapi da 2 hari sakit, baring sakit, duduk sakit, kalau bjalan lama pun sakit.. agaknya psl baby da semakin besar kot.. #20weeks

1 Balas

sy dlu ada sakit tulang blkng jgk.. tp sejak tidur pkai bantal utk tampung perut n blkng bdn, bgun dr dduk/baring dgn posture yg btul.. alhamdulillah lps sminggu lbih dh kurang rasa sakit.. plus buat jgk prenatal exercise sy guna bantal yg mcm kt bwh ni