berat badan turun

moms... ada tak yang sama situasi dengan saya?? nak masuk 14 minggu ni berat badan turun... darah gula smua ok.. cuma berat badan turun.. risau juga... #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

3 Balas

hb ok tak ? sama la .. saya pun berat badan tk naik naik sampai nak kene refer pakar pemakanan

2mo ago

ok.. hb ok.. cuma berat turun 1kg.. dh ckup banyak turun kata doktor

Sama sis tapi as long as baby membesar ikut weeks takde masalah 🤗

normal

2mo ago

yaa mom.. semua ok.. cuma berat sahaja turun..