Pergerakan baby di atas perut

Mommyyy, nak tahu and tanya, kalau banyak pergerakan bayi di bahagian atas perut maksud apa ya? Adakah baby dalam keadaan songsang atau kepala dah d laluan?#firsttimemom 30weekss

5 Balas

Dia dah kat bawah tu tapi 30 weeks belum masuk laluan lagi. Awak nanti still akan rasa baby kick belah kiri/kanan/atas

sama macam saya ,saya pun dh 30weeks skrng selalu rasa tendangan baby atas perut belah kanan

Saya rasa di atas kiri atau atas kanan. Kepala di bawah, skrg 33 minggu 😊

saya selalu rasa bahagian atas. bila scan baby masih kepala di atas huhu

Sama jgk dgn sy .. scan2 doc ckp bby dk songsang . Melintang