due period esok

hi mommy saya due period esok tapi harini buat upt positif first air kencing waktu bgun tidur . sah pregnant atau kena tggu lewat due period ye ? terima kasih #firstbaby #firstmom #pleasehelp

due period esok
8 Balas

Tunggu dalam seminggu lewat period. Buat test lagi. Tapi masih awal untuk scan. If scan awal, mereka akan suggest untuk scan lagi 2 minggu. Normally 4-5weeks tak nampak lagi.

saya pon check 2 hari before period.. naik Line samar.. Alhamdulillah check hari ni, lewat period 2 hari naik positive.. insya Allah ada rezki awak.. nampak positive tu

ni sy pnya ikut kn hri nie trikh priod.bru ltak air kncing trus naik xyah tggu lama..hrp2 rzki baby no 2 lah..

pregnant sis terang tu. upt skrg mmg boleh detect awal kalau hcg tggu. jarang false positive ni

sy lagi 5hari nak period.tp xde simptom apa2, cek upt negatif. ke masih awal utk detect ye?

inshaAllah mengandung tu ...tahniah 😍😍😍

sy 4hari lewat period cek neg lg 😌

kalau Sy, Sy tunggu lewat period.