Air Ketuban leaking

Hi mommys, saya skrg dah 36w4d air ketuban ada leaking sikit. Pergi hospital terus kena warded. Tapi belum ada pembukaan. Kalau belum ada penbukaan dlm 24 jam, mungkin kena bersalin paksa. Doakan urusan bersalin saya dipermudahkan & baby keluar dengan selamat yea!! 🫶❤️ #firstmom

2 Balas

Amin.. Semoga dimudahkan urusan awk.mumy n baby selamat dan sihat i. Allah.. . Sy pun lalui pengalaman sama minggu lepas..

6mo ago

Lepas awak warded tuh, ada pembukaan sendiri atau awak kena induce? Terima kasih atas doanyaaa ❤️

semoga d permudhkan urusan sis❤️

6mo ago

Thank you ❤️