Baby mengeras

Hi mommys, saya pregnant 29week (first pregnancy) Dah dua hari baby asyik mengeras tengah2 malam (1-2pagi) sampai susah sy nak nafas & tidur. Normal ka mommy? Atau sy perlu pergi klinik. Tapi baby bergerak active mcm biasa & kuat juga bila dia kick 🥹 kalau normal ada tips tak? #firstmom

2 Balas

normal jak sis...sya 29 mnggu kena contraction prut mngers smpai kena thn hspital..skrng dh msuk 32 mnggu msih lagy mngers smpai ssh mao tdr

normal Tu sis