Benjolan baby bump

Hi mommys. Nak tanya.. sy baru sahaja masuk 14minggu. Tapi kenapa rasa benjolan (baby bump kot) tu di bawah ea. Bukan bawah pusat, tapi bawah lagi. Sebelum nak ke area vagina. Risau sgt. Normal ke mcm tu? Ke ada kemungkinan lain.. #help #firstbaby

3 Balas

itu rahim kita la tu. bby dlm tuu. sbb tu nmpk mcm buncit sikit sbb bby tgh membesar. nnti dh msuk 6m above dh boleh nmpk bby bump.

2y ago

normal la tu.

normal mmg Rahim kt situ.... dia Bru nk mgembang seiring usia jnin Kita...bukan dia terus jdi besar trus sis

2y ago

Oo okay baik.. sy risau takut rahim jatuh je. Terima kasih ! 👍🏻😁

Normal sis.. jgn risau