Cara atasi

Hi mommy, Mommy semua tahu tak macam mana nak atasi perut kembong? Saya pregnant 7 month. Dari semalam sampai hari nie saya kerap muntah. Setiap kali makan mesti muntah balik.. And now rasa tak selese sangat perut nie. Saya ada letak minyak angin tapi area Dada... Tapi ada tak cara yang mommy semua tahu? Saya dah dua hari tak tidur.. Setiap kali makan mesti muntah sampai rasa pahit... Minum air semua dah.. #firstmom #firstbaby

2 Balas

Sy pn mcm sis.. Sy tanya dr klinik yg sy monthly checkup utk minta ubat tahan muntah & ubat gastrik..

Cuba call kk tanya misi...