Demam & allergies to ubat

Hi mommy...bole share method atasi baby demam selain BG ubat demam x?

1 Balas

bole bagi dia mandi air lemon + epsom salt, kalau kt rumah ada pokok bunga raya dgn lidah buaya, bole basahkan badan dgn air tuh, tapi kalau takda guna air asam jawa pun bole utk kurangkan panas. kerap bagi mandi, pakai baju nipis atau pampers. tuh ja la yg selalu saya buat kalau tgok badan nak panas.

4w ago

yg tuh bole mandi kan?, kalau bole ,okay je. ha okay, semoga anak awak cepat sembuh.