Baby usia 4bulan

Hi mommy,anak saya selalu selsema dah letak buat sembur dalam hidung kering sekejap 4,5jam.selsema balik..adakah itu normal??peegi klnik swasta doktor just bagi sedup oksigen(cairkan kahak). Esok lusa selsema balik,.. ada tak ubat yang boleh hilangkan selsema baby😔

2 Balas

normal kot sis..anak sy selsema pun sehari baik..pastu esoknye selsema balik..hari2 saya mandikan dengan air suam campur hirisan lemon..sapu cf rub tasneem kat dada dan belakang dada..alhamdulillah lepas tu hilang da selsema dia

anak sy 5bulan masih selsema dri baby ye .walaupn dh sedut smbr nasal tu pon x jdi pape. kdg2 kesian tgk die rimas