PV bleed during early pregnancy

Hi mommy..ada pengalaman tak pendarahan semasa awal kehamilan?baby survive ke?#advicepls

2 Balas

fresh blood or spotting? kalo pengalaman saya masa prgnt ank yg lahir hidup time 5-6w saya keluar spotting. prgnt kali ke2 masa 6w keluar fresh blood yg tu total miscarriage masuk wad sehari.

1y ago

Ape beza fresh blood n spotting ye? Sorry

Byk kes mcm ni.. Ade y mmg survive smpai lahir.. Sis try cek dgn doktor ok.. Jgn sedih.. Jgn bce komen negatif 😊

1y ago

Terima kasih sis❤️ Semoga kita dimurahkan rezeki dpt baby 2023🌸