Hi mommy2 , siapa sini due date 17june23 ni ? Boleh komen kamu sudah minggu keberapa?#ingintahu

22 Balas

Sama due 17 june 😍😍😍 boleh tahu normal ke kerap sakit tulang pinggul. Sy xsure sakit tulang pinggul atau pinggang. Boleh explain beza nya x??…. Trma kasih

1y ago

Sama la.. baby da semakin membesar tu

due 6/6 kandungan ke 9 ank no 7,,,smoga dipermudahkan smuanya untuk ibu2 yg akan melahirkan nanti,,,aamiinn

Due date 7/6..esok gnap 25w..smga d prmdahkan urusan ibu2 sklian.. Amin😊

Due date sy 14 June 2023. Skrg sy 23w ☺️❤️

1y ago

amin. moga dimudahkan urusan kita ya.

due date saya 18 Jun 2023🥰 sekarang dah 22 minggu 3 hari

1y ago

Yeayy kita sama 😊

Saya due 19 jun 2023.. sekarang 22 minggu.. pregnant twin

Due date saye 1/6/23 sekarang dah 24week🤲🏻😍

sy due date 16 June 2023 skrg da 22 weeks 🌼

sy 21/6, alhamdulillah harini genap 22w..

saya 16 Jun and sekarang dah 23 week😊