Tumbuh gigi

Hi mommy2 semua, normal ke untuk bayi nak masuk 9 bulan tapi masih tak tumbuh gigi? Perlu ke saya risau atau ada apa2 tips tak?

4 Balas

sama dgn ank sy.. x tumbuh gigi lg.. merangkak pon belum.. meniarap je.. risau sgt dh 8++

7mo ago

sma dgn ank sy sis.. risau jgk. tggu klinik 9 bln ni mcm mna.. tp dia asik nk suruh pegang dia nk berjalan..

Sama la anak sy dah 8bln 23hari tp belum ada gigi lagi, ramai dah yg tanya 😂

7mo ago

mungkin lambat sikit ..lain bby lain sis..anak sy 7 bln 12 hari dh tumbuh gigi bwah sebatang ..sekarang 8 bln 10 hari dah 2 batang gigi bawah

ank sy 9mth+ baru naik gigi bwh. then dkt setahun gigi ats naik..

Normal je sis… setiap baby tk sama growth dia~