Rasa mual setiap hari

Hello mommy2. Nak tnya, mcmna nak hilangkan rasa mual? Tiap hri rasa mual skg. Nak makan pn tak lalu. Sy Bru 10week++#ingintahu #firstmom #firstbaby

4 Balas

beli ubat tahan muntah...sya pun mual2x...smpi pening dbuat nya...smpi msuk wad tmbh air...kena tmbh ubat tahan muntah...kluar2x saja ubat tahan muntah mmmg ready daa

Saya minta ubat tahan muntah dari doctor. Alhamdulillah okay sekarang setiap hari makan ubat tahan muntah tu je sebab tak tahan sangat makan je muntah terus

Sy dh 3 bulan muntah setiap hari 😭😭😭

Makan buah2 yg masam