Pregnant 6blan hlg slera makan

Hi mommy2 . Nak tnya ada tak yg preg 6bln still xda slera mkn mcm sy ? Kdg berat naik skilo pastu trun lgi . Tpi doc ckp berat bby ok . Takpa utk bby ke klu berat ibu x naik 🥺🥺

4 Balas

kalau berat baby ok mmg takde masalah. berat saya naik sepanjang pregnant 5kg je. tapi berat baby normal. lepas bersalin pun baby sihat je

4mo ago

elok la tu . sya doctor ckp kecik sngt hahah lps tu i consume susu dua kali shri dri 36kg smpai 45kg skrng ni itu pun skrng msih lima bulan lebih . 😀