Pil yasmin

Hi mommy2 nak tanya laa saya first mom .. untuk ambik pil perancang yasmin time bila ? Time period hari ke berapa ? Lepastu stop hari ke 8 makan balik kotak baru ke mcm mana ##firstmom #bantusharing

2 Balas

pil yasmin ade berape biji sis. kbnykn pil die kena mkn pade hari ke 5 period paling lewat. dh habis pil tu, rehat seminggu bru smbung mkn pula.(hari ke 5 period )

4w ago

Pil ada 21 .. oky noted tq