Ubat batuk dan selesma

Hi mommy² .. nak tanya ada tak doctor kat klinik pernah bagi vitamin c 1000mg ? .. sy pregnant 20 week dan doctor pun tahu .. Saya batuk dan selesma then doctor bagi ubat batuk jenama hedelix, vitamin c cebion 1000mg dan ubat selesma 10mg .. risau pulak dose 1000mg tu tinggi untuk ibu mngandung .. boleh tak kongsi pendapat mommy²? . #ingintahu

Ubat batuk dan selesma
1 Balas

Hi. Takda pengalaman guna ubat² ni. Better refer doktor lain, sis. Dalam ni takut ada yang tak arif bab ubat.

11mo ago

alhamdulillah Tq sis sbb respond .. semoga d permudahkan segala urusan kita semua🤲