poor spacing pregnancy

Hi mommy² gojes..ada yg mcm sy ank kedua baru 11bulan..pastu smlm cek upt naik double line #thirdbaby kejap rasa teruja&happy kjap rasa mcm down..sy ambik inject depo pastu tukar pil..tp lekat juga..doakn sy ya mommy².

3 Balas

Saya tak pernah melahirkan lagi, tapi saya dah gugur dua kli tahun ni, bulan 4 dan bulan 7. Bulan ni saya cek saya double line terang. Saya bukan takut sya prgnant, tapi bila pikir balik doc dah pesan untuk rehatkan rahim 6 bulan, doc suruh amik depo, tapi saya takut hormon la mcm2, n saya tak amik, period saya pun teratur, sbb saya dah dua kli gugur, saya and hsbnd kata nk rncg 6 bulan, tapi rezeki kami, saya prgnant, mula tu saya menangis, bukan menangis ap, mengangis takut terjadi lagi perkara seblum ni, tapi hsbnd happy sngt2, sbb dia mmg nak sngt baby, trus saya pujuk hati, mgkin ni Allah nk bagi, semoga selamat smpai bersalin. Doakan saya jugak, semoga kita sama2 dipermudahkan segala urusan

1y ago

Aminnn semoga semuanya dipermudahkanNYA. Semoga kalini melekat terus hingga awak berjaya lahirkan anak awak 🥰 kuat kan semangat ya. Kita doa kan sama utk semua yg TTC :)

sya ank bru 11 buln dh double line dah tu czer selamat tak

1y ago

sebaiknya cek dgn doktor mami .. kalau brisiko, harus hukum nya di gugur kan ..

rezeki..semoga baby sihat membesar.