Krim utk streck mark

Hi mommy2.. boleh cadangkan tak krim yg sesuai utk streck mark kat perut dan kat paha.. tq. #firstmom #firstmom

4 Balas

Palmers cocoa butter sapu dr awal sblm start stretch mark. Sy kene rashes dr 2nd trimester & amalkan krim ni smpai skrg 37w, tmpt yg mghitam sbb rashes tu alhamdulillah dh hilang cumanya baru2 ni start stretch mark sikit dkt perut mgkn sbb sy garu cuma x bnyk dlm 3 garis je. Sy msh amalkan palmers cocoa butter ni. Harap hilang lh nnti mcm rashes sy tu.

saya guna pureen stretch mark.Bau wangi tapi keberkesanan tu tak pasti,sebab baru cuba.Kalau nak hilang kan parut stretch mark biasanya berkesan guna bio oil.Ambil masa juga 3-4 bulan baru hilang betul.Kena konsisten letak

2y ago

awak kena beli dan tanya di farmasi.Saya kalau apa2 memamg tanya terus ke farmasi pasal ubat.Diaorang lebih tau

boleh cuba jenis cocoa butter. nak sapu virgin oil atau bio oil pon boleh awak

2y ago

sama2 awak. seelok eloknya dr awal trimester awak❤️. if rasa gatal elakkan garu ya. sbb nnt lagi tinggal kesan stretchmark tu

Try guna mustela punya sis .. saya sesuai pakai yang tu