Bila nak beranak ni?

Can mommy yang dah beranak confirmkan kalau baby still active bergerak dalam perut tu lama lagi ke dia nak keluar ye? I 37 weeks today and dah tak larat la nak pregnant, rasa nak beranak sekarangggg 😭 tapi takda tanda lain selain kerap kencing, pelvic pain teruk sampai nak berjalan pon tak mampu. #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Uish susah soalan ni🤣 hehe just kidding 😊Actually tak boleh nak jangka awak. By all it means baby akan keluar juga. Just enjoy your pregnancy journey. Every preggy mom has different pregnancy journey. Macam I takde pape tanda pun. Baby active macam biasa. Tengah kerja. Tup2 rasa air ketuban leaking kat office. Masa ni I 37 weeks. Balik kerja pergi hospital, doktor check dah 4cm. Terus admit labour room😅 Esoknya bersalin, Alhamdulillah. Hehe