Folid asic exp

Hi mommy , Sya nak tanya bahayakah / ada side effects consume folid asic yg dah expired ? Sya baru perasan slpas 1minggu terminum folid asic dri KK nie😞 Allahu risaunya saya , mybe silap saya jugak sbb terlepas pandang ..#seriusnanya #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sy selalu bg nasihat kalau bab2 risau bila TERmakan ni…benda dh jadi dh pn. Doa baik2 je insyaAllah takde pape hee..sbb kalau risau pn xbagus.

1y ago

Tu laa kan , sya pon doa baik2 harap tak memudaratkan .. tp ingat esok sya nkpi klinik jugaklaa check keadaan bby . Sbb baru 11w