Puting bayi

Hi mommy, sya first mom dah selamat melahirkan 1/8 haritu, cuma nak tnya ada tk mommy yg berpengalaman bgi baby puting masa tido? Ank sya bru 16 hri tpi mlm suka meragam dia nak ada sesuatu dlm mulut dia. Sya menyusu badan mmg penat laa kena duduk berjam² nk bagi dia betul² lena. Boleh bagi ke puting pada bayi newborn? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Balas

sma mcm anak sy.. tpi sy cba mnyusu dy smbil brbaring mngiring..sakit pinggang blkng jgn ckp la.. mmg sakit tpi sy cba brthan ..ada jgk trfikir nk bgi puting je tpi tulh tkut bby kliru puting pla.. jdi stu hal lgi nnt😅

1y ago

saya nak cuba menyusu sambil berbaring tpi sya bru lepas czer nak mengiring pon terketar² lagi. Buat masa skrg menyusu memang kena duduk 🥲

takut nanti nipple confused

1y ago

tu laa risau jugak mcm tu