39minggu5hari

hi mommy ? sy nak tnya sy baru cek pembukaan cm doktor ckp baru 1cm pmbukaan . klau pembukaan sterusnya tunggu bbrpa hari or minggu sy tak tahu ni .. and mommy ada cara tak mcm mn cpat pmbukaan sterusnya ? #ingintahu #SeriusTanya #firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund

5 Balas

sya pn mcm tu bukaan bru 1 cm msa tu 39w6d doc bgi msa serah diri 2 may tpi lps check up tu dh klur drh tpi contraction blm ada lgi..msuk PAC still 1 cm..doc bincng2 ngn pkr smua..drg bgi ubt induce...pgi msuk ubt mlm dh brsalin

5mo ago

sama la kita takda contraction tp cuma ada kluar darah ja doktor bincang , last" drg suruh tnggal lg dekat balai pelawat .. klau ada rsa sd contraction baru doktor sruh pigi balik cek pembukaan cm

ikut orang sis. ada orang kejap, ada orang lama. mcm I, sehari je. my SIL 3 4 hari baru buka. mungkin sis boleh cuba jalan banyak2 orang tengok video senaman utk org nak bersalin

sy dh 2 minggu bukaan dok 1cm😂