Sakit perut mcm kembung , ada rasa lapar , kadang sakit perut mcm mahu berak

Hi mommy, sy 24/11 serah diri tapi mahu tnya kalau sakit mcm ni itu tanda² nak bersalin ka?dri smlm lgi rsa mcm ni Risau tkut overdue #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Saya pun rasa yg sama, due 28/11. Tak sedap perut lepastu nak buang air besar pun tak boleh, tak keluar apa-apa pun. Nurse cakap belum tanda, tapi kena berjaga-jaga juga.

Bukan tanda sis

7mo ago

thanks you mmy info 🫰🏻