Muntah susu

Hi mommy, skrg anak saya batuk and selsema, before ni minum kari home, hari ni baru je tukar s26 gold step 1, sbb doktor ckp, bagus untuk buang kahak..anak saya baru 1 bulan lebih, tapi dia ada muntah susu, sebelum mmuntah tu, saya ada tepuk2 belakang dia, mcm buat c cup tu, sbb dia batuk berkahak, hmm perlu ke saya teruskan bagi s26 ni.. ada pendapat tak..

1 Balas

try bagi lagi 3 4 hari. kekdg die muntah sbb nk buang kahak tu.