Tak makan nasi

Hi mommy🤰 siapa macam saya time pregnant tak lalu nak makan nasi and bila nengok nasi takde selera😭 #firstmom

44 Balas

alhamdulillah.dh trimestr3 ni tak ada alahan lngsung.mcm tak ngadung.boleh brkja lgi smpai skrg.sykur alhamdulillah

Ya allah sis.. igtkan saya je mcm ni 😭😭 jenuh la nk melayan tekak nk mkn benda lain tknk nasi ni😭😭

Sy pulak semua bnda tak selera nk mkn🥲. Nak masuk 8minggu🤰🏻. Nasib baik boleh mkn buah #firstmom

Saya. Awal first trimester x lalu makan nasi. Lepastu okay. Ni dari 34 minggu x lalu makan nasi balik.

Sama la.. tp smua mkanan yg sy suka makan sbelum ni pun sy xdpt makan, rasa bau sgt & loya🥲🥲🥲

kalau awak tak lalu nasi, bole ganti dgn karbohidrat lain, mcm mee ke, kuey teow ke, bihun ke

saya pun tak lalu makan nasi KECUALI nasi ayam gepuk huhu tu je yg selera kalau nasi 🤣

1mo ago

ingatkan saya sorang ja yang aneh-aneh 🤣🤣

Normal awak. Sye dri 8w smpai 20w xlalu mkn nasi. Muntah dri pagi ke mlm. On off admit ward

samaaaa.. kita ni 4th time pregnant tpi untuk anak kedua.. bau nasi tgh masak terus loya..

sama sy pun x blh mkn nasi, x blh bau nasi yg ditanak. x tau nk mkn ape dh. mkn je muntah