Cendawan shiitake kering tak boleh makan ke?

Hi mommy semuaa, saya nak tanya cendawan memang tak boleh makan ke? Ada racun ke untuk ibu mengandung? Ada buat research jugak tapi macam was was pulak. Ada yg cakap boleh ada yg tak boleh. Teringin nak makan dh beli dh pon tapi baru baca kata tak boleh tu. 😌 siapa tau info share pls #firstmom #ingintahu

1 Balas

Boleh. Sedap tu. Kalau awak ragu2 boleh cari info pemakanan dalam TAP ni. Pergi kat 'My Profile', cari 'Food & Nutrition'

6mo ago

Ohh boleh makann. Fuhh legaa hahahahha, teringin nak makan sizzling kan masak letak shiitake tu, tapi ragu2 pulak. Dh dengar okay semangat sikit nak makan 🤣 hehe tqq