rahim ngilu dan sakit selepas bersalin

hi mommy semua. saya sudah 5 bulan bersalin tapi rahim rasa ngilu sangat, rasa macam nak period tapi tak period. setiap masa rasa macam ni. kenapa ya mommy? rahim saya jatuh ke? saya kena pegi berurut ke naikkan rahim? husband kerap urut kan rahim saya setiap malam tapi masih sakit lagi.

2 Balas

Sis .. rahim x boleh org usik seberangan apa lagi urut semberono aje bahaya sis 😭 Nanti boleh cari org yg betulkan semula kedudukan rahim dan makan jamu sampai ngilu tu hilang.. risau nanti boleh keluar tombong

husband tahu ke macammana nak urut rahim tu? takot salah urut tu yg boleh jadi sakit tu..