Pendapat mommies

Hi mommy semua ! Nak tnya baby sy start tukar similac gold jd cirit birit tukar dupro pun berak dia still cair cuma xkerap , selang sehari berak tu pun sekali . Susu apa yg bagus untuk baby yg cirit ye ? Or better tukar yg free lactosa?? Sebab baby sy berat pun jdi xnaik sbbkn cirit ni . Tolong ye !!! #babyciritbirit #susuformula

1 Balas

susu fm kena try n error sampai jumpa yang sesuai. nak tukar free lactose pun boleh tapi better dapatkan nasihat drpd doktor pakar dulu

3mo ago

dh jumpa doc . doc suggest tukar susu free lactosa sebab takut usus baby dh sensitif jdi bagi baby susu tu dulu dh okay berak dia bru tukar susu fm biasa .