Sakit punggung belah kanan

Hi mommy semua. Nak tanya normal ke bila kandungan dah nk masuk 9bulan. Sakit punggung belah kanan? Bila rasa nak membuang tu dia tetibe datang sakit tu. Sbb kdg2 ada rasa sembelit. Lepas membuang tu kdg baru rasa okey and tak sakit dah punggung tu 😅 ##firstbaby #ingintahu #firstmom #34week

1 Balas

xpernah dengar plk mcam kes awak ni.. kalau berpanjangan tu antara simptom la yg saya tahu.. kalau kejap2 cam tu xpasti plk😅

1y ago

Yeke? Tapi sy rasa sakit punggung tu sekejap je. Itu pun sebelum nk membuang. Bila dah membuang okey je plk 😅