PENGENDALIAN EMOSI DAN PERASAAN

Mommy semua , i nak tny masa pregnancy is normal la kan kalau kita emosi dan terbawa perasaan . And cepat terasa hati dgn pasangan . Saya seorang pregnant mom yg tiada keluarga ddk berdekatan . Bila saya ddk seorang saya cepat sngt nk menangis tanpa sebab . Ada ke cara untuk atasi masalah emosi dan perasaan ? Sbb saya takut ini akan memberi kesan terhadap baby . #ingintahu #firstmom

1 Balas

jgn duduk sorg2. buat je activity yg u suka. mcm sye suke tido. so duduk sorg2 sye akan tdo. haha x pon tgok movie. kalau x pon boleh je crik anak kucing ke buat teman. crik yg dlm 3 4 bulan tu. x sempat nnti rasa nak fikir emosi awk tu.