Baby Januari Tukar Disember

Hi mommy semua ? Due date saya sepatutnya 11/1/23 . Tapi disebabkan baby nak keluar awal saya dah bersalin pada 6/12/22 semasa 35weeks . Berat 1.8kg sahaja . Dan sekarang baby masih di NICU . Boleh share share pengalaman mommy semua tak ?#firstmom #firstbaby

3 Balas

Bersalin awal atas sebab2 tertentu cth darah tggi,GDM,GBS or apa saja yg berkaitan ngan issue yg boleh memudaratkan kesihatan ibu & bayi…baby awak prem mmg kena ddk dlm NICU..sbb baby prem ni mudah terdedah ngan risiko2 kesihatan…jgn susah hati ye mommy…byak2 kan berdoa & berzikir…kuatkan diri demi anak ye…semoga baby sihat walafiat

1y ago

If rasa tak selesa pegi klinik ye…

saya due date 4hb satu tapi skrng 36 tgh sakit perut sangat mcm segugut bhgian bawah tu tanda2 kee? awak berslin 35 sbb apaa yaa

saya due date 14.12.22 tapi x ada tanda nak bersalin lagi dah 29 week dah ni hehe