Details scan

Hi mommy semua dah scan details ke? Macam mana result korang everything okay? And nak tanya time scan tu doc akan inform je kan apa2 kalau ada benda tak kena? I nervous sebab takut results tu, hopefully baby kita semua sihat sempurna ❤️❤️

2 Balas

Sy baru buat detail scan last week. Memang dia akan tunjuk semua. Macam sono tempat sy dia bagus sgt, dia explain satu2 and akan bandingkan dgn yg xnormal. Siap repeat bahagian jantung and kepala. Make sure booking tempat yg sononya bertauliah ye. Alhamdulillah baby sy semua ok semoga baby sis pon sihat sempurna 🫶🏻

I feel u sis. Saya pon neves mase nak buat detail scan tu. Tp Alhamdulillah. Baby Okay. Ye, masa scan tu sono/doc akan bgtahu result. Perbandingan Klau Okay dan tak Okay mcm mane. Tu sbb saya cari btol2 tmpt scan yg review nye bagus. Semoga sumenye dipermudahkan utk sis dan baby :)