New born najis keras

Hi mommy semua.. baby saya baru 12 hari, tadi dia berak agak keras + cair, susu saya bagi kkdag formula, kkdg breastfeed, kenapa najis anak saya agak keras ya, dia tiap 2 jam menyusu… siapa ada mengalaman cmni.. #risau

1 Balas

keras tu dia meneran ke masa berak? mungkin susu fm tu tak sesuai untuk dia. boleh refer gambar ni jugak untuk tengok warna najis.

2y ago

mungkin boleh cuba tukar susu fm. boleh baca info kat sini ya 💕 https://hellodoktor.com/keibubapaan/bayi/tahun-pertama-bayi/najis-bayi-baru-lahir/