bersalin 36week

hi mommy semua, ada tak yg bersalin 36week ++, and anak kena tahan wad berapa lama ya ? jom lah share pengalaman mommy semua..? sbb saya lagi berapa hari masuk 36minggu, dh start rass tanda and doctor kata baby dh kebawah sgt, risau sebenarnya takut lahir sebelum 37minggu risau baby kena tahan wad lama🥲🥲🥲 mommy mommy semua mcm mana ya? and ada tips ke untuk bagi baby keluar awal?.. btw ni anak kedua saya.. anak first pun lahir ngam2 37week.. so ada kenungkinan ke yg kedua ni keluar awal juga?#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Saya pun sama . Belum apply cuti bersalin lagi . Tapi start semalam dah rasa lain macam .

2y ago

kan sis risau pulak sbb suami saya dia ada event 3 hari. takut masa dia takde saya terberanak