Perlu ke scan kandungan 7 weeks

Hi mommy sekali saya nak tanya sekarang kandungan saya 7mggu 5 hari. Boleh ke saya buat scan untuk cek keadaan baby atau masih awal? Sebab risau jugak buat buat tapi tak nampak. Dah la sekali scan kat swasta dah seratus lebih. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

3 Balas

samalah dengan saya baru 7week tapi blm scan lagi..tggu 8week baru nk scan,rasa tak sabar pula nak je buat scan skrg hehe..😊🥰

buat lapan mggu pon dah ok.. dok mana.. ? sbb kat kl ada je murah.. dari RM50.. hari jumaat lagi murah rm30

2y ago

Dekat kota kemuning awak. Boleh tau tak klinik tu nama apa? Saya nak pergi kalau harga below rm50

boleh scan dah 7w5d ni..biasa nampak dah baby.