Snack untuk hilang mual

Hi mommy , saya kerap rasa nak muntah malam malam banyak kali muntah , asal bangun pagi je nak muntah🥹 boleh tak mommy suggestkan snack apa yang boleh hilangkan rasa mual sis dah tak larat😭😭#SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

snack saya adalah asam jawa..hehehehe.. masa mak suggest kan sy pun rasa biar betul tp lpas try, hilang mual. Alhamdulillah.. tp x berani amik bnyak2.. just sapu2 tepi bibir ja..

klau sy mkn buah2 kering mcm tiin.. apricot..kiwi.. kekacang mix