37weeks3day

hi mommy ? sape dkt sini sama dgn saya due 8/5/2024 ?#ingintahu #firstmom #newmom #duemei #meibaby

6 Balas

Saya 3/5... perut mengeras selalu... tanda2 lain belum ada.... semoga kita semua dipermudahkan ya ♥️♥️♥️

1mo ago

Saya 4/5. Sama la tanda mcm takde lg tp asyik rasa leaking sikit2 tak sure terkencing ke air ketuban ni. Dh la first baby tak taktahu 😩

saya 7/5 tapi esok dah kena serah diri sebab ada kencing manis. doakan saya ya . 🥰

1mo ago

smoga dipermudahkan dn dilancarkan bersalin ❤❤

saya 6/5 tapi takda tanda bersalin lagi huhu. first mom

sayaaa 🖐️ tapi takdek tanda bersalin pun lagi 🤭

1mo ago

sama blm ada tnda" brsalin

Sy due 9/5… 20/4 dh selamat bersalin..🤲🏻

1mo ago

Iye.. berat 2.6kg, 37w2d

Sama sya , prut sis Mngeras takk ?

1mo ago

hi saya due 9.5 tp saya kne serah diri esk. sbb baby kecik jugak