Kongsi pengalaman.

Mommy pernah x risau atau pengalaman scan lain keluar lain? Kenapa boleh mcm tu ya.? Tapi mostly kalau scan berwarna gender more accurate, betul ke? #firstbaby

1 Balas

buat detail scan. or 5d scan. 1st baby just scan 2d. baby boy lahir pon baby boy. 2nd baby due bulan 1 ni. 4kali scan baby girl. dan detail scan pon nmpk baby girl. doctor kata selalu details scam dh betul.

2y ago

most wc awak. details scan boleh buat masa 18-26weeks. dkt klinik luar. kk xbuat. kk akan buat if baby kita ada something tak kena ja.