Lesu tak Bermaya

Hi Mommy to be out there. Saya baru 7 weeks. Muntah takde tapi mual. Masih boleh makan cuma tak berselera. So saya kerap makan even portion sikit, yg stressnya skrang is rasa penat lesu tak bermaya yg teramat sangat. Kadang sedih sebab rasa tak mampuh buat apapun. Tapi kalau baring dah rehat saja, makin bertambah lesu. Ada sesiapa dapat bantu share tips or makanan3 yg boleh diconsume untuk tambah tenaga? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Normal sis. Jangan risau nanti dh lama sikit akan ok sbb puan dh biasa. Sebab kalau puan buat kerja akan lagi letih. Sy dlu rasa mcm letih asyik tidur tapi bila pegi sapu umah bertambah tambah letihnya. Banyakkan mkn buah dpt bantu tambah tenaga

Sy pun mcm ni awal2 pregnant. nanti lelama kita dah boleh aktif mcm biasa 💪