Gerakan baby

Hi mommy’s, normal ke kalau usia kandungan 12 weeks dpt rasa gerakan baby ? Tapi bila masuk 15 minggu dah x aktif bgerak macam yg sbelum ni 😅 risau la jugak . #ingintahu #firstbaby

1 Balas

awal lg. x perlu risau sbb sume org kena start kira gerakan baby time 28 weeks sbb masa tu baby mmg dh besar. masa 28 weeks dan ke atas baby x gerak or kurg dr 10 gerakan baru kena risau. sy dulu plg awal mggu 16 dpt rasa. pastu x dpt rasa dah. start mggu 20 baru dpt rasa gerakan yg aktif balik.

2y ago

Oh yeke😍 thanks for sharing