Perancang depo

Hi mommy, nk tny normal ke lepas ambik depo period jadi lama? Saya period dekat 14 hari belum stop. Risau sbb sebelum ni normal period 7 hari je#SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

sama la ngn sy.. 2 mggu lebih.. dokt kk ckp normal.. nanti dh serasi dia ok..

saya 25 hari. seminggu free. ni datang balik. first time cucuk

dh berapa kali cucuk?

4w ago

dh mandi wajib, sblm solat, bersihkan private part mcm biasa then solat.