kulit baby

hi mommy nk tanya sikit kulit anak jafi kering dekat bahagia perut mungkin sbb cuaca sekarang panas boleh suggest any lotion x and produk mama choice okey tak ? #bantujawab #SeriusTanya

7 Balas

anak sy 3org eczema teruk dari berdarah, berair, berkuping.. alhamdulillah dengan Snowwhite membantu sangat .. yang penting tiada steroid ya mommy .. dia hanya lotion treatment .. tp nk beli hati² sebab ada yg fake .. kalau rasa nk try beli ,boleh dm sy ,sy bg link

Sejak dari lahir saya pakaikan losyen snowhitee. Serasi sangat. Alhamdulillah. Kalau melecet, ruam, gigitan nyamuk & apa2 masalah kulit saya pakaikan. Alhamdulillah sesuai sangat

Sblm ni sy ad pakai mama choi tu tp x brkesn unt bby saya.. Lps tu Saya pakai catephill alhmdllh berksn

Sy pkaikan lotion sebamed. So far sesuai lg2 dgn cuaca skrg elok ngam je.

Saya pakai sebameds. Alhamdulillah okey.

saya pakai bzu bzu serasi