17weeks 5hari

Hi mommy. Nk tanya sekarang kandungan 17weeks 5hari, normal tak kalau kadang kadang rasa ngilu atau menyucuk di sebelah kiri kanan perut. Dan nk tnya weeks ke berapa mommy dpt rasa gerakan baby? #firstmom #ingintahu

2 Balas

normal tu sis...ikut masing² punya badan sis Klau perut jenis tebal 20w keatas dah bleh rasa Klau perut jenis nipis Plk 15w kebawah dah Dpt rasa tu...

Sy da rasa sis,,bru msuk 17week,,msa 16 week da rasa skit2 hehehe

2y ago

rasa mcm mne? hehe excited nye, boleh nampak x?