Hospital Gomen ( GH penang )

Hi mommy . nak tnya nanti kat hospital peralatan mandi baby kena bawak tak ? pakaian mommy pakai baju sendiri atau baju hospital ? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

sebolehnya bawak yg perlu je yg lain stdby dlm keta....sebb nurse pn bltiaq bila dia nk kna angkut brg kita bbnyak

2y ago

beg luggage tu xbrp nk saran sebb misi bltiaq depa kata mcm nk pindh umah, sebb kkdg sstgh hsptl depa tukaq ktil....brnak duk ktil lain plk, brg tu depa angkutkan tuk kita sbb bkul mknn lg nk bwk

pakai baju hospital ,