ZINCOFER 😵‍💫😵‍💫

Hi mommy . Nak tanya zincofer ni mmg akan buat kepala kita pening sampai rasa nak pitam ya ? Baru first time makan harini lps 2jam sarapan . Tibe rasa kepala sakit gila pstu rasa mcm nk muntah angin dok keluar je . Normal ke ?? 😭 #firsttimepreggy

2 Balas

Sama mcm sy..sy pun tak boleh mkn zincofer,jadi pening rasa bpusing²..skrg sy mkn obimin..efek tak sama..ssetengah org ok ja mkn zincofer

11mo ago

Tu la .. cube juga gagah kan mkan tpi still tk okey . Tgok la next appointment minta nurse tukar ubat kalau boleh 😂

boleh makan ubat lepas tidur malam