buku pink di klinik kk

hi mommy’s nak tanya , week ke berapa ya boleh bukak buku pink , sekarang dh week ke 7 tak bukak buku lagi#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sis boleh call dah KK tu sis. nanti dia akan bagi appointment. selalunya first appointment dia akan bagi dalam 10-12 minggu kalau dia boleh scan terus. kalau klinik desa yang tak ada USG, dia bagi tarikh awal, supaya dalam 11-12 minggu tu dia dah boleh hantar untuk 2nd appointment di KK lain untuk scan.

6mo ago

kalau tak angkat sangat, walk in je pun boleh sis. tapi kadang bila walk in ni, nanti dapat appointment je jugak pun, dia suruh datang lain hari. jadi kalau dapat usahakan call, call dulu.

sy nak masuk 8w.. smalam gi rsat ambik appointment 2w lg baru buka buku sbb pernah ada kes miscarriage awal tahun... awk call set appointment dlu kalau kk

week 11-12. call kk untuk booking appointment bukak buku.