Delayed period

Hi mommy, nak tanya waktu mana yg sesuai untuk test upt yaa? Saya delay period dah 5 hari.. tapi nak test takut kecewa 😢 ttc 2tahun dahh. Tapi breast saya rasa sakit kt nipple tuu, dekat kawasan ari2 pun rasa mcm nak senggugut kadang2 #pleasehelp

2 Balas

mcm sy cramp mnja2 je dkt ari2 tu tp tk kerap lah . breast sy pun mkin bsar dripd biasa delay dh 3 hri last naik double line . awk check lah upt lpas awk celik mata waktu bngn pgi . sy buat time tu mmng btul naik double line .

Boleh je cuba cuba skarang. Kalau mcm samar samar repeat lagi next week gitu

9mo ago

kira positif da ni. kalau nak sure lg cuba beli clear blue yg ada letak brpa weeks tu.