First baby

Hi mommy's, nak tanya kenapa setiap kli lepas bsama suami akan ada keluar sporting? #firstmom #pleasehelp

4 Balas

Hisis, fyi, first pregnancy sy dulu, tiap kali bersama akan ada spotting kdg byk juga.. sy dah ke hospital tp dr sarankn untuk berhenti sementara bersama suami.. jgn buat kerja berat dll.

Hi mummy. Hopefully all goes well for you. Cuba baca ni https://my.theasianparent.com/keluar-darah-selepas-berhubungan

2y ago

Tq sis.

Takde sis. Saya lepas 8 minggu bersama sampai sekarang ok je. Sis refer Dr ye

Hai. Tak ada pula. Cuba dapatkan nasihat doktor

2y ago

Ok sis.