Tanda kepala baby dh ke bawah

Hey mommy nak tanya ape tanda kalau kepala baby dh ke bawah, sye 30 weeks bila jalan or tunduk kena pegang bawah perut sbb rse cm ade something.. Tu tanda kple baby dh ke bawah ke cmne? #firstbaby #ingintahu #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

3 Balas

Cuba guna belt utk pregnant. Ada jual kat shopee. Bfore pakai memang sakit kalau jalan sampai sy kena pegang perut. Tapi once dah pakai ni rasa selesa sangat. Sy dah nak masuk 29weeks, haritu sy scan, kepala baby belum kebawah lagi.

saya masa scan 26w doc ckp baby dah kebawah , sekarang 30w jugak . kalau dia kick selalu nyilu area kemaluan tu . betul lah tu agaknya dah kebwh . lgpun celah kangkang saya dah start sakit kalau jalan banyak

11mo ago

ya sis kadang nak solat sy solat duduk sbb mmg tak boleh dah nak bangun semua dan nyeri² 😅

maybe